Andere huisdieren

Noorse Boskatten:

StingoStingo
Høydegård’s Stor Ingefaer
NFO d 09 22

 

09 december 1997
vader: Dansbjergs Elton
moeder: Dansbjergs Bibbi

 

Stingo is mijn eerste eigen kat, samen met zijn inmiddels overleden nestbroertje Mats, kwam hij ruim 16 jaar geleden in mijn leven. Al jaren droomde ik van een rode Noor en met zijn geboorte werd die wens vervuld. In zijn jongere jaren was hij altijd ondernemend, actief en ook haalde hij echt grappige geintjes uit. Hij kon echt de clown uithangen, dat werd met het klimmen der jaren natuurlijk wel iets minder maar gelukkig is hij nu een krasse senior en nog elke dag geniet ik van zijn aangename gezelschap. Wat een wereldkat is hij nog steeds…

EviEvi:
AI – Evi
NFO f 09

 

24 juni 2001
vader: Wilgrid’s Corné
moeder: Inja van het Joribrihof

 

Evi veroverde onze harten toen zij als kitten van 3 weken oud in onze handen werd gelegd, zij was zo klein dat zij in onze handpalm paste. Evi is vooral dol op “haar” vrouwtje en die liefde is geheel wederzijds! Zij is een zeer aanhankelijke poes met geweldige looks. Met haar begon de wens om te fokken, maar zover is het helaas nooit gekomen. Achteraf bleek, bij haar castratie, dat dit waarschijnlijk nooit was gelukt i.v.m. een afwijkende baarmoeder.

 

Maine Coon:

FinnFinn
Highland Rose Rise ‘n’ Shine
MCO d

 

16 mei 2005
vader: Fogcity Rattle and Hum
moeder: Touch of Magic Simply Red Rose

 

Finn is onze grote vriendelijke reus. Hij is een grote kater en heeft een diep rode kleur, werkelijk prachtig. Hij kan tijdens zijn wilde buien nogal eens onhandig uit de hoek komen, dat grote lijf werkt niet altijd mee zoals hij dat graag zou willen. Finn gaat wat meer zijn eigen gang maar vindt het wel fijn om ’s avonds naast of half op je te liggen, op schoot lukt gewoonweg niet door zijn grote en lange lijf.

 

Onze Hond

Caya
Caya Luna van Siebshuis

5 oktober 2005
vader: Jolige Joppe van de Stinsrakkers
moeder: Anne Lobke van Siebshuis

Caya is een Nederlandse Schapendoes, een mooie zwarte dame waarmee ik jarenlang behendigheid heb getraind.Door een blessure van haar zijn wij daar inmiddels mee gestopt, heel erg jammer omdat wij hier beiden zoveel plezier aan beleefden. Zoals het een echt herdertje betaamt houdt zij de “kudde” katten graag een beetje onder controle, zij zal het allemaal wel even regelen. Zij is een heerlijk wandelmaatje en samen met het vrouwtje legt zij vele kilometers af.

In Loving Memory

Juma
Chivas van de Buitenpoorter

 

*24 maart 2000 – †27 maart 2014