Onze Katten

LaPerms:

EzgiEzgi
Takoda BC Lonato Lallo
LPL non n 09 23

 

03 juli 2011
vader: BC Hektor vom Feld
moeder: SE*Agirs Hus BC Groa

 

 Ezgi is een kater met een gevoelig, lief en aanhankelijk karakter. Hij houdt er van om geknuffeld te worden en dat doen wij dan ook maar al te graag met hem. Ezgi is heel erg graag buiten en kan uren doorbrengen in onze “cat-safe” tuin, rennen, onderzoeken of alles eens nieuwsgierig bekijken, zolang hij maar buiten kan zijn is het goed.

AmmaAmma
Takoda BC Nituna Amma
LPL non b 03

20 mei 2012
vader: NL*Takoda BC Lonato Lallo
moeder: NL*Takoda BC Kimimela

 

 

Amma is een zeer actief en levenslustig dametje, dartelend gaat zij door het leven. Net als haar vader bruist zij van de energie en die twee racen heel wat af in de tuin. Amma heeft een buitengewoon lief en aanhankelijk karakter. Wij zijn enorm blij met dit kleine moppie en wat een enorme aanwinst is zij! Zij is een elegante poes met een mooi type en een goede vacht. Wij hopen dat zij die kwaliteiten kan gaan doorgeven.

Noorse Boskatten:

StingoStingo
Høydegård’s Stor Ingefaer
NFO d 09 22

 

09 december 1997
vader: Dansbjergs Elton
moeder: Dansbjergs Bibbi

 

Stingo is mijn eerste eigen kat, samen met zijn inmiddels overleden nestbroertje Mats, kwam hij ruim 16 jaar geleden in mijn leven. Al jaren droomde ik van een rode Noor en met zijn geboorte werd die wens vervuld. In zijn jongere jaren was hij altijd ondernemend, actief en ook haalde hij echt grappige geintjes uit. Hij kon echt de clown uithangen, dat werd met het klimmen der jaren natuurlijk wel iets minder maar gelukkig is hij nu een krasse senior en nog elke dag geniet ik van zijn aangename gezelschap. Wat een wereldkat is hij nog steeds…

EviEvi:
AI – Evi
NFO f 09

 

24 juni 2001
vader: Wilgrid’s Corné
moeder: Inja van het Joribrihof

 

 Evi veroverde onze harten toen zij als kitten van 3 weken oud in onze handen werd gelegd, zij was zo klein dat zij in onze handpalm paste. Evi is vooral dol op “haar” vrouwtje en die liefde is geheel wederzijds! Zij is een zeer aanhankelijke poes met geweldige looks. Met haar begon de wens om te fokken, maar zo ver is het helaas nooit gekomen. Achteraf bleek, bij haar castratie, dat dit waarschijnlijk nooit was gelukt ivm een afwijkende baarmoeder.

 

Maine Coon:
 
FinnFinn
Highland Rose Rise ‘n’ Shine
MCO d

 

16 juni 2005
vader: Fogcity Rattle and Hum
moeder: Touch of Magic Simply Red Rose

 

Finn is onze grote vriendelijke reus. Hij is een grote kater en heeft een diep rode  kleur, werkelijk prachtig. Hij kan tijdens zijn wilde buien nogal eens onhandig uit de hoek komen, dat grote lijf werkt niet altijd mee zoals hij dat graag zou willen. Finn gaat wat meer zijn eigen gang maar vindt het wel fijn om ’s avonds naast of half op je te liggen, op schoot lukt gewoonweg niet door zijn grote en lange lijf.

 

Onze Hond

Caya
Caya Luna van Siebshuis

5 oktober 2005
vader: Jolige Joppe van de Stinsrakkers
moeder: Anne Lobke van Siebshuis

Caya is een Nederlandse Schapendoes, een mooie zwarte dame waarmee ik jarenlang behendigheid heb getraind.Door een blessure van haar zijn wij daar inmiddels mee gestopt, heel erg jammer omdat wij hier beiden zo veel plezier aan beleefden. Zoals het een echt herdertje betaamt houdt zij de “kudde” katten graag een beetje onder controle, zij zal het allemaal wel even regelen. Zij is een heerlijk wandelmaatje en samen met het vrouwtje legt zij vele kilometers af.